EyeHan | Fullservice Internetbureau

Bij EyeHan kunt u terecht voor een uiterst kwalitatieve, gebruiksvriendelijke én vooral betaalbare website voor uw organisatie. Onze tarieven houden wij scherp door onder ander gebruik te maken van open source software. Dit scheelt ons en u mogelijke licentiekosten.

Creatie en ontwikkeling spelen een belangrijke rol en is het van belang dat uw website gebruiksvriendelijk is, en bovenal eenvoudig gevonden wordt op het wereld wijde web. Door uitmuntende kennis van website -en zoekmachine optimalisatie, maakt EyeHan van uw website een waardevol en duurzaam marketing instrument, welke 24 uur per dag online snel te vinden is.

Naast website creatie en ontwikkeling creëert EyeHan met de volgende diensten waarde voor u:Grafisch design en gebruiksvriendelijk ontwerp

  • Zoekmachine (Google) optimalisatie
  • e-commerce oplossingen, zoals webshops en online marketing
  • Zoekmachine registratie.
  • Website restyling en onderhoud
  • Advies bij registratie van uw URL en hosting mogelijkheden

www.eyehan.com

Logo Etemadi   Etemadi Advocatuur Amsterdam

Een eigen advocaat als uw rechterhand bij beslismomenten. Het advocatenkantoor Etemadi Advocatuur in Amsterdam staat commerciële ondernemingen, ondernemers en ook partijen uit de voetbalwereld bij. Etemadi is de moderne advocatuur, ondernemend en staat voor rechtstreekse communicatie. Met de door Etemadi Advocatuur gehanteerde filosofie, ‘niet winnen is geen optie’, wordt steeds gestreefd naar het maximale resultaat voor cliënten.

Etemadi acteert interdisciplinair door zijn topsportachtergrond te combineren met zijn juridische know- how en ondernemerservaring als advocaat. Etemadi heeft tot 1 januari 2015 bij een commercieel advocatenkantoor gewerkt waarna hij zijn eigen advocatenkantoor Etemadi Advocatuur in Amsterdam heeft opgericht.

Etemadi Advocatuur staat voor de moderne advocaat; korte lijnen, flexibel en betrokken. Er wordt vooraf altijd een analyse gemaakt van de zaak waarbij de kosten- batenanalyse niet zal ontbreken. Etemadi Advocatuur staat commerciële ondernemingen en partijen uit de voetbalwereld bij.