Martijn Barto

Topsport is zorg en zorg is topsport. BartoTaal gaat voor een optimale ontwikkeling van jouw team en elk individu binnen dat team. Dit gebeurt aan de hand van interactieve presentaties, clinics en gastcolleges.

Gebruikmakend van ervaringen opgedaan als hulpverlener en profvoetballer behandelt Martijn Barto door jou aangeleverde onderwerpen gerelateerd aan jouw team. Theorie, persoonlijke ervaringen, humor en de interactieve manier van werken zorgen voor een informatieve, leuke en leerzame bijeenkomst.

     
 
Rob McDonald

Rob McDonald (Hull, 1959), a highly succesfull international soccer player and international soccercoach, has lived in the Netherlands for the last 30 years. As a professional footballer (striker) he achieved succes at clubs as PSV Eindhoven, FC Groningen, Besiktas and Newcastle United. As a manager he worked for De Graafschap in Holland, Ajax Cape Town in South-Africa, Sligo Rovers in the Republic of Ireland and AS Trencin in Slovakia, among others.

Rob knows what succes means - and how important it is to you and your team. Are you looking for more succes?

     
   
Zabih Etemadi

Zabih Etemadi | Advocaat en FIFA Players' Agent | www.speciaaladvocaten.nl
De sportwereld kan een heel ‘eigen’ wereldje zijn binnen de maatschappij namelijk, met een eigen cultuur, eigen regels en ethiek en eigen tuchtrecht bij overtredingen in het veld, om maar iets te noemen. De financiële en sportieve belangen zijn de laatste jaren alleen maar groter geworden; er staat veel op het spel. Zabih ervaart dagelijks dat het echt een toegevoegde waarde is, dat hij zelf topsporter is geweest.
Hij zet zijn voetbalachtergrond (SC Heerenveen, SC Cambuur en FC Groningen) nu volop in bij het behartigen van de belangen van zijn cliënten. Hij kent de emoties, de tegenslagen, de wil om te winnen, de druk van buitenaf, het streven om iets moois van je sportcarriére te maken.